AquaClean Sela Square je prvo stranišče s prho kvadratne oblike iz podjetja Geberit. Ta najnovejša oblika ponuja še večje možnosti personalizacije v kopalnici in dopolnjuje portfelj dizajnerskih straniščnih školjk s prho.

Geberit na novo opredeljuje vsestranskost oblikovanja kopalnic. Njihova straniščna školjka s prho AquaClean Sela Square je idealna za tiste, ki želijo izboljšati estetiko svoje kopalnice, saj je na voljo v okrogli in kvadratni obliki. Še več, okrogel model je mogoče naročiti celo v beli mat izvedbi z možnostjo dodatne prilagoditve z izbiro dizajnerskih straniščnih pokrovov.

Geberit AquaClean Sela je elegantno, minimalistično stranišče s prho, ki uteleša najvišje standarde kakovosti. Zasnova inteligentnega izdelka združuje brezčasno oblikovanje s prefinjeno tehnologijo.

»Kopalnica je najbolj intimen prostor v hiši. To je kraj, kjer se želite počutiti udobno,« poudarja Christoph Behling, glavni oblikovalec podjetja Geberit. »Kvadratne oblike so izjemno pomembne v današnjih kopalnicah, ne glede na to, ali gre za pršno kad, umivalnik ali ogledalo, zato je stranišče kvadratne oblike očiten naslednji korak za dopolnitev te sodobne estetike. Kvadratno stranišče ponuja tudi nekoliko večji sedež, ki se številnim uporabnikom zdi bolj udoben.«

Dizajnerski izdelek mora biti popoln. Ostati mora vzdržljiv in estetsko prijeten čez celotno življenjsko dobo. To je bila ideja oblikovalca Christopherja Behlinga pri načrtovanju AquaClean Sele.

Funkcije

Vsa stranišča s prho Geberit AquaClean Sela imajo visokokakovostne lastnosti. Med njimi sta patentirana tehnologija prhe WhirlSpray, ki ponuja prijetno in temeljito čiščenje, ter zelo učinkovita tehnologija splakovanja TurboFlush. AquaClean Sela zaradi svojega neprekinjeno pretočnega grelnika zagotavlja tudi stalno toplo vodo in je opremljena s programom za samodejno odstranjevanje vodnega kamna.

Med inovativne funkcije Geberit AquaClean Sela štejemo še diskretno luč za lažjo orientacijo ponoči, vse pa lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo. Ta spremeni pametni telefon v daljinski upravljalnik, ki uporabnikom omogoča shranjevanje osebnih nastavitev, kot so intenzivnost pršenja, položaj pršilne roke in temperature.

AquaClean Sela je opremljena z vsemi klasičnimi funkcijami stranišča s prho, vključno s tehnologijo prhe WhirlSpray in tehnologijo splakovanja Geberit TurboFlush.

Glavni oblikovalec pri podjetju Geberit Christoph Behling pri novem stranišču s prho AquaClean Sela Square poudarja tudi številne možnosti kombiniranja z drugimi izdelki Geberit. »Nova aktivirna tipka Geberit Sigma 70 še posebej dobro dopolnjuje brezčasno arhitekturno zasnovo Sele. Na voljo je v široki paleti visokokakovostnih materialov in barv, vključno s steklom, nerjavečim jeklom in – seveda – črnim mat premazom.«

Več informacij: stranišče s prho AquaClean in AquaClean Sela

Fotografije: Geberit

Sponzorirana vsebina