Dostikrat se zgodi, da prah ni edini, ki se nabira na tleh in po pohištvu. Tu so tudi trdovratni zasušeni madeži polite tekočine ali hrane, umazanija, ki jo v dom prinesejo tačke hišnega ljubljenčka, včasih tudi guma od čevljev ali copat pušča na tleh rise, ki jih je težko odstraniti. V vseh teh primerih bo v veliko pomoč sesalnik z dodatno funkcijo vrtljivih krpic.

Marsikdo si temeljitega sesanja ne predstavlja brez talnega sesalnika, ki je priključen na električno vtičnico. Resda pobere tudi najmanjši prah, a je za uporabo težak in okoren, vleči ga je treba za sabo in prenašati po stopnicah, pa še sklanjati se je treba. Zakaj si ne bi dela raje olajšali, saj so danes na voljo zelo zmogljivi brezžični pokončni sesalniki, ki so lahki in ponujajo vse, kar potrebujete? Brezžični pokončni sesalniki iz Rowente na primer letos praznujejo že 140 let razvoja, ob tej priložnosti pa predstavljajo tudi tehnološko najbolj dovršenega X-Force Flex 13.60, ki ima visoko sesalno moč s samodejnim prilagajanjem glede na vrsto tal, njegova baterija omogoča do ene ure neprekinjenega sesanja, opremljen je s tehnologijo za aktivno mokro brisanje in sesanje 2 v 1, tu pa je še veliko več.

Za bleščeč dom od tal do stropa

Sesalnik Rowenta X-Force Flex 13.60 izdelujejo v Franciji, kjer pri čistoči ni popuščanja. V primerjavi z drugimi pokončnimi brezžičnimi sesalniki je njegova glavna odlika ta, da istočasno sesa in briše, saj je opremljen s posebno vrtljivo krtačo Aerospin aqua in krpami iz mikrovlaken. Priložene ima seveda še druge vsestranske nastavke, ki omogočajo čiščenje v vsakem kotu in špranji od tal do stropa, med drugim tudi mini krtačo Turbo za dlake vaših hišnih ljubljenčkov.  

Izjemno učinkovito in pametno čiščenje

Sesalna moč je pomemben podatek, ko kupujete sesalnik in ta, s katero se ponaša X-Force Flex 13.60, je odlična. 150 zračnih vatov moči popolno globinsko očisti vse vrste tal – tudi preprog, hkrati pa najsodobnejša tehnologija omogoča, da sesalnik sesalno moč samodejno prilagaja podlagi. Med sesanjem različnih vrst tal vam torej ni treba spreminjati nastavitev, saj sesalnik vse opravi namesto vas.

Lahka zasnova s fleksibilno cevjo in LED-osvetlitvijo

Sesanje je gospodinjsko opravilo, pri katerem po navadi najbolj trpijo hrbet zaradi sklanjanja in roke, saj je marsikateri sesalnik zelo težak. No, ne Rowenta X-Force Flex 13.60. Njegov tanek in lahek dizajn (1,6 kg) ponuja popolnoma udobno in priročno čiščenje brez kabla, prav tako ima prilagodljivo cev, s katero lahko brez sklanjanja sežete globoko pod pohištvo. Na sesalni krtači so dodane tudi LED-lučke, ki osvetlijo tla in omogočajo dobro sledenje prahu na težko dostopnih mestih.  

Deluje brez kabla

Ne smemo pa pozabiti še na eno prednost tega pokončnega sesalnika; to je učinkovito in dolgotrajno sesanje s snemljivo baterijo, ki zagotavlja do 60 minut močnega sesanja (pri uporabi v učinkovitem načinu Eco). V tem času lahko brez hitenja natančno posesate in pobrišete celoten dom, naj bo še tako velik in prašen.

Več o sesalnikih Rowenta X-Force Flex 13.60 izveste TUKAJ. Na voljo so pri tehničnih in spletnih ponudnikih s tovrstnimi izdelki, rezervni deli zanje pa vam bodo še več let po nakupu na voljo v 6200 servisnih centrih Rowenta po vsem svetu.

Sponzorirana vsebina