Kuhinja se je iz zgolj prostora za pripravo obrokov razvila v srce doma – postala je večnamenski prostor, kjer se prepletajo različne dejavnosti – od kuhanja in druženja do dela in sprostitve. Po statističnih podatkih v njej preživimo vsaj 1,5 ure na dan, če zelo radi kulinarično ustvarjamo ali imamo družino, pa se ta čas lahko še podaljša. Pomembno je torej, da si za kuhinjo omislimo tudi kakovostno pohištvo in vrhunske gospodinjske aparate.

Kaj opredeljuje dobro kuhinjo?

Kakovostna kuhinja je kombinacija funkcionalnosti, trajnosti in estetike oblikovanja. Z drugimi besedami lahko rečemo, da naj bo kuhinja enostavna za uporabo, trpežna in tudi lepa na pogled, saj nas bo le takšna razveseljevala in nam služila več desetletij.

  • Dobra postavitev kuhinje se drži načela »delovnega trikotnika«, ki optimizira prostor med pomivalnim koritom, štedilnikom in hladilnikom. Ta ureditev zagotavlja brezhibno kuharsko izkušnjo.
  • Vzdržljivi materiali, kot so nerjaveče jeklo, keramika, steklo in fenix, prispevajo k dolgotrajnosti in eleganci kuhinje.
  • Dobro organizirana kuhinja poveča funkcionalnost z veliko shranjevalnimi površinami. Od globokih predalov do izvlečnih shrambnih sistemov – maksimiranje prostora za shranjevanje je ključnega pomena.
  • Vgrajeni aparati zagotavljajo eleganten videz kuhanja. Aparati, povezani v pametni dom, pa nam še olajšajo uporabo.

Katera kuhinja ima vse to?

Ker takšne kuhinje, ki bi izpolnjevala vse zgornje kriterije, ni najenostavneje najti, smo se po pomoč obrnili na podjetje Etis, ki je specializirano za gospodinjske aparate in kuhinje za najzahtevnejše kupce. Priporočili so nam nemško kakovost – kuhinje Next125, ki postavljajo nove standarde v dizajnu, funkcionalnosti in izdelavi.

Kuhinje Next125 so zelo estetske, trajne, narejene iz okolju prijaznih materialov in po ekoloških proizvodnih metodah. Zlahka se prilagajajo prostoru in naročniku (izbirati je mogoče barve, zaključke, materiale in postavitve), predvsem pa so narejene zelo natančno s posebno pozornostjo do detajlov.

Posebnosti, ki jih ne boste našli drugje

Prav tako so kuhinje Next125 nekaj posebnega zaradi premikanja mej v oblikovanju. Imajo kar nekaj inovativnih značilnosti in elementov, po katerih se razlikujejo od drugih kuhinj:

  • Pocket system/žepni sistem: Ta inovativna funkcija omogoča čisto in minimalistično zasnovo s skrivanjem kuhinjskih aparatov, polic in delovnih prostorov za drsnimi ali zložljivimi vrati. Ko niso v uporabi, se lahko ti elementi lepo pospravijo, kar daje kuhinji minimalističen in čist videz.
  • Steklene omare: Steklene omare v različnih zaključkih, kot je dimljeno steklo, dajejo občutek odprtosti, hkrati pa nudijo diskretno shranjevanje. To vsakemu dizajnu kuhinje doda prefinjen pridih.
  • Vozički: Mobilni kuhinjski voziček prinaša v kuhinjo prilagodljivost. Voziček je seveda premičen in nudi dodaten prostor za shranjevanje ali postrežbo, ko imate goste.
  • Ličnice ogledalo z bronastim odsevom: Za razkošen in sodoben videz so tu ličnice iz bronastega stekla. Ta edinstven material odbija svetlobo na subtilen način in doda dizajnu kuhinje poseben pečat.
  • Ličnice linolej: Ali pa se raje odločimo za ličnice iz linoleja. Tega sestavljajo naravni materiali, kot so laneno olje, smole, lesne moke in apnenčasti prah.
  • Slovo od nereda. Predale kuhinj Next125 lahko dopolnimo s praktičnimi organizatorji oziroma vstavki, ki so lahko iz pravega hrastovega lesa ali iz mehkega kakovostnega netkanega materiala, ki odlično ublaži hrup ob polaganju pribora v predal. Vstavki so prilagojeni vsem dimenzijam predalov.
  • Za vse kuhinjske potrebe je na voljo svetlobna rešitev: od LED-luči nad delovno površino do notranje osvetlitve omar. Izbirna ambientalna osvetlitev, vgrajena v stranski del ohišja omaric, na primer nežno osvetli najljubše predmete v enoti. Delovna luč, vgrajena v dno trupa viseče enote, pa omogoča delo, ne da bi nas zaslepilo.
Oblikovalci kuhinj Next125 poslušajo naše želje ter jih poskušajo strniti v praktično in oblikovno celoto. Ta nam zagotavlja trajnost in estetsko zadovoljstvo.

Prejemnica prestižnih nagrad

Zaradi vsega naštetega je linija kuhinj Next125 tudi prejemnica številnih prestižnih nagrad. Med njimi naj omenimo Emissionklasse A (certifikat za emisije najvišjega kakovostnega razreda A, brez zdravju in okolju škodljivih substanc), PECF (zavezanost k varovanju okolja), Goledenes M (kakovost nemškega pohištva), Red Dot Design Award 2023 za najboljše projekte industrijskega oblikovanja in nagrado iF Deign Award 2023 za posebno skrb za popolno dodelavo pohištvenih detajlov.

Kakovostno kuhinjo sestavljajo tudi kakovostni vgradni aparati.

Na voljo v Etisu

Če cenite vrhunski dizajn, inovativnost in funkcionalnost, potem so kuhinje Next125 zagotovo prava izbira. Ekskluzivno so na voljo le v poslovalnicah Etis, kjer ponujajo celostno obravnavo od začetne ideje do končne izvedbe. Njihova ekipa se posveti pregledu načrtov, izmeri prostorov na objektu, svetovanju in izrisu, izdelavi in montaži kuhinje na ključ, zato se lahko povsem sprostite, saj ni razloga za skrbi.

O podjetju

Družinsko podjetje Etis je že več kot 30 let uveljavljeno na področju kakovostnih velikih in malih gospodinjskih aparatov, rezervnih delov in servisnih storitev ter vrhunskih nemških kuhinj Next125. Zavezujejo se k zagotavljanju le najboljših, zanesljivih in uveljavljenih blagovnih znamk, ki slovijo po inovacijah, trajnosti in vrhunskem delovanju. V njihovem skrbno izbranem naboru najdete aparate, med katerimi so Miele, Bora, Bosch, Liebherr, Monolith, Gaggenau, Delonghi, Illy in drugi.

Sponzorirana vsebina