Ko je Vogue vprašal 16 najboljših dekoraterjev na svetu, kakšni bodo trendi notranjega oblikovanja v prihodnjih letih, so vsi dali enak odgovor – tiho razkošje. In res, trend tihega razkošja, katerega bistvo je osredotočenost na kakovost in spoznanje, da vsak trenutek šteje, ponuja osvežujočo alternativo kaosu sodobnega življenja. Omogoča nam, da spremenimo svoj osebni slog in dom v lastno zgodbo z značajem.

Pri interjerju je pomembno vedeti, da tiho razkošje ni niti minimalizem niti sterilnost, ki ju pogosto vidimo v katalogiziranih prostorih, temveč celovit in premišljen prostor, ki nevsiljivo razkriva vse razkošje naše identitete in osebnega okusa. Spalnica je popoln prostor za sprejemanje tihega luksuznega trenda, saj je že zdavnaj prerasla svojo primarno vlogo funkcionalnega spalnega prostora. Je naša oaza miru, skriti kotiček, ko potrebujemo oddih, prostor za najbolj intimne trenutke, seveda pa tudi prostor, ki nam zagotavlja energijo za delovanje – kakovosten spanec.

Kako v notranjost vnesti več tihega razkošja? Barve so eden od načinov. Priporočljivo je dati prednost nevtralnim tonom, temno rjavim ali bež barvam in jih uravnotežiti s svetlejšimi odtenki, kot sta bela in krem. Rjava, siva in črna so prav tako sinonim za tiho razkošje, čeprav slednjega nič ne prikaže bolje kot kakovostni kosi pohištva. V spalnici je to zagotovo postelja. Iz ponudbe blagovne znamke Perfecta Dreams smo izbrali pet postelj, od klasičnih do popularnih boxspring, ki zagotavljajo vrhunski dizajn, udobje in kakovost. Poiščite jih v salonih Perfecta Dreams v Sloveniji in po vsej Hrvaški.

Postelja Belluno

Izredno moderno oblikovana postelja Belluno je pravi primer hotelskega udobja, trenda, ki si ga že nekaj časa želimo prenesti tudi v naše domove. Velike blazine že na prvi pogled izžarevajo razkošje in vabijo k počitku.

Postelja Firenze

Kljub preprostim linijam, zaradi katerih se postelja Firenze zlahka prilega vsakemu slogu dekoracije, vzbuja občutek glamurja in prefinjenosti.

Postelja Lisbon

Eleganca in slog, enostavne in hkrati prefinjene linije. Postelja Lisbon je prava osvežitev v ponudbi Perfecte Dreams, saj njeno elegantno vzglavje odlično povzdigne klasičen dizajn in mu doda pridih razkošja.

Postelja Siena

Postelja Siena ima udobno vzglavje, zaradi katerega se boste lahko pred spanjem sprostili ob knjigi, zjutraj, takoj ko odprete oči, pa še malo uživali v udobju. Je sodobne oblike in bo glavni navdih za urejanje preostalega prostora.

Postelja Barcelona

Popolna kombinacija klasike in umetniškega pridiha. Zaradi svoje višine daje postelja Barcelona vsakemu prostoru dodatno mero elegance.

SPLETNI NAKUP

Vsebina je bila ustvarjena v sodelovanju z blagovno znamko Perfecta Dreams.