Čeprav je v današnjih časih vsaka hiša drugačna, vsaka nepremičnina samosvoja in so tudi potrebe ljudi nadvse raznovrstne, je dobro vedeti, da še vedno obstajajo ena garažna vrata, ki pašejo povsod. To so sekcijska garažna vrata, za katera lahko rečemo, da so kot kameleon. Prilagodijo se skoraj vsaki vgradni situaciji in zagotavljajo kar največ prostora tako v garaži kot pred njo.

Sekcijska garažna vrata, za katera je značilno, da se odpirajo pod strop, so se prvič pojavila v začetku 20. stoletja in se vse bolj razvijala z množičnim lastništvom avtomobilov, ko je vsaka hiša nenadoma potrebovala svojo garažo. Evropski pionir sekcijskih garažnih vrat je bilo podjetje Hörmann, ki vrhunska garažna vrata in nasploh vsa vrata za dom izdeluje že več kot 85 let. Je sinonim za kakovost in trajnost. Vrata z napisom Hörmann trajajo več generacij.

»Garažna vrata Hörmann so varna, stabilna, zanesljiva, preprosta za uporabo in še bi lahko naštevali,« pravijo v podjetju Hörmann Slovenija, ki je tudi letos del vseevropske promocije sekcijskih garažnih vrat. Preverite, zakaj so ta vrata najboljša izbira za vas in kako jih lahko kupite po posebej ugodni promocijski ceni.

Prednosti sekcijskih garažnih vrat Hörmann

  • Prostorska učinkovitost: Sekcijska garažna vrata se odpirajo pod strop, s čimer povečajo prostor tako znotraj kot zunaj garaže. Ta zasnova vam omogoča parkiranje avtomobila bližje vratom, ne da bi ovirali njihovo odpiranje ali zapiranje.
  • Vsestranskost v oblikovanju: Sekcijska garažna vrata so na voljo v široki paleti dizajnov, barv in zaključkov, kar lastnikom hiš omogoča izbiro sloga, ki dopolnjuje zunanjost njihovega doma. Materiali vključujejo jeklo, aluminij, les, steklo …
  • Izjemna varnost: Sekcijska garažna vrata so znana po robustni konstrukciji in visoki varnosti. Opremljena so z naprednimi zaklepnimi mehanizmi in se jih v primerjavi s tradicionalnimi vrati praktično ne da odpreti na silo.
  • Izolacijske lastnosti: Sekcijska garažna vrata so izolirana, kar zagotavlja boljši nadzor temperature v garaži. To je še posebej koristno za tiste garaže, ki so povezane z domovi, saj lahko prispeva k splošni energetski učinkovitosti.
  • Tiho delovanje: Sodobna sekcijska garažna vrata so zasnovana za tiho delovanje. Opremljena so s pogoni, ki ne povzročajo hrupa, zaradi česar so idealna za domove, kjer je garaža blizu bivalnih prostorov.
  • Varnostne funkcije: Ta vrata so opremljena tudi z varnostnimi funkcijami, kot je na primer mehanizem, ki preprečuje, da bi se vrata zaprla, če je na njihovi poti zaznan predmet ali oseba.
  • Vzdržljivost: Sekcijska garažna vrata so narejena tako, da prenesejo vse vremenske razmere. Odporna so proti vetru, dežju in snegu, zaradi česar so trajna izbira za različna podnebja.
  • Avtomatizacija: Seveda je jasno, da se vrata odpirajo samodejno prek ročnih daljinskih upravljalnikov ali mobilnih telefonov. Integrirate jih lahko s tehnologijo pametnega doma, kar omogoča nadzor prek aplikacij na pametnih napravah.
  • Minimalno vzdrževanje: Zaradi trpežnih materialov sekcijska garažna vrata zahtevajo le minimalno vzdrževanje. Redno mazanje gibljivih delov in občasno čiščenje navadno zadostujeta, da ostanejo v dobrem delovnem stanju več generacij.
  • Prilagodljive velikosti: Sekcijska garažna vrata je mogoče izdelati po meri, zato ustrezajo tudi nestandardnim garažnim odprtinam, kar zagotavlja prilagodljivost za edinstvene arhitekturne zasnove ali prenove.

Evropska promocija

Če so vas naštete prednosti prepričale in razmišljate o nakupu novih garažnih vrat za vašo nepremičnino, izkoristite ponudbo izjemno kakovostnih Hörmannovih sekcijskih garažnih vrat RenoMatic s pogonom. Vse do konca leta 2024 so namreč v evropski promociji ta vrata na voljo že od 964 EUR, pri čemer sta DDV in montaža že vključena v ceno.  

Sekcijska garažna vrata RenoMatic odlikujejo dvostenske toplotno izolirane lamele debeline 42 mm, ki vam zagotavljajo toplotno izolacijo visokih vrednosti, dobro stabilnost ter tih in miren tek garažnih vrat. Serijsko so garažna vrata RenoMatic v tej promocijski ponudbi opremljena s pogonom vrat ProLift 700 ali s pogonoma ProMatic in SupraMatic s sodobnim radijskim upravljanjem vrat BiSecur.

Odločite se lahko za štiri različice vrat RenoMatic, in sicer:

  • Garažna vrata z M-vodoravnim motivom in površino Woodgrain s pristnim vzorcem žaganega lesa v 7 različnih barvah.
  • Garažna vrata z L-vodoravnim motivom in površino Slategrain s strukturo skrilavca v 7 različnih barvah.
  • Garažna vrata z L-vodoravnim motivom in gladko elegantno površino Planar v 7 različnih barvah.
  •  Garažna vrata z M-vodoravnim motivom v površini Decocolor – dekor lesa.

Vse površine garažnih vrat imajo srebrno obarvano pocinkanje na notranji strani, medtem ko se z doplačilom lahko odločite za zaslonke vodil v površini in barvi vratnega krila za skladno podobo vrat do najmanjše podrobnosti. V promociji je na voljo kar 25 različnih dimenzij, izdelajo vam pa tudi vrata RenoMatic nestandardnih dimenzij.

Več podrobnosti o promocijski ponudbi garažnih vrat lahko preberete tudi TUKAJ.  

Sponzorirana vsebina